Megszabadulás a mérgező szülők örökségétől

Ha ön mérgező szülők felnőtt gyereke, sok mindent tehet, hogy megszabaduljon bűntudattal és kétségekkel terhelt torz örökségüktől.
Azt szeretném, ha bizakodva kezdene hozzá. Nem csalfa várakozással, hogy a szülei majd valami csoda folytán megváltoznak, hanem reális reménnyel, hogy ön lesz képes lelkileg kiszabadulni óriási és romboló befolyásuk alól. Csak a bátorságát kell ehhez megtalálnia. Ott rejlik önben. Hozzásegítem, hogy tisztán felismerje és kezelni tudja ezt a befolyást, függetlenül attól, hogy jelenleg van-e konfliktusa a szüleivel, udvarias, de felszínes a kapcsolata velük, évek óta nem látta őket, vagy akár az egyikük vagy mindkettő meghalt már.

Akármennyire furcsának tűnik is, sokan vannak, akiket a szüleik még haláluk után is az uralmuk alatt tartanak. A szülők követelései, elvárásai és bűntudatkeltő manipulációi még sokáig élhetnek a haláluk után is.
"Nem én vagyok a felelős azért, amilyen vagyok ?"
"A legtöbb könyv és szakember szerint a problémáimért csak magamat hibáztathatom és senki mást. "

Ostobaság. A szülei felelősek azért, amit tettek. Természetesen a felnőttkori életéért ön felel.

Nem felelős azért, amit védtelen gyerekként önnel tettek!

Felelős azért, hogy most tegyen pozitív lépéseket, és kezdjen valamit ezek hatásával!


A szülők negatív erejének csökkentése lassú folyamat. Ám végül felszabadul belső ereje, éveken át rejtegetett énje, hogy az élete végre a sajátja lehessen.

Susan Forward: Mérgező szülők

Fogalmad sincs arról, miért nincs rendben az életed ?
Számodra is van segítség.

BEJELENTKEZÉS: Szabó Kata  0630/ 577 1650 


Kedveld OLDALUNKAT:

Ha Neked hasznos volt, Oszd meg másokkal is!